Моята количка

БългарскиEnglish
Clown-Names-1200x750
10 интересни идеи за организиране на детски рожден ден

10 интересни идеи за организиране на детски рожден ден !

1.Тематично парти: Изберете любима тема на рожденника, като супергерои, принцеси, животни, космос и организирайте парти в съответствие с темата. Добавете дрескот и всички гости нека бъдат облечени в съответната тема . Ако нямате време да организирате сами тематично парти се обърнете към професионална агенция за наемане на аниматор !

2.Куклен театър:Децата обичат интересни истории. Подгответе куклено представление или наемете професионален куклен театър, за да забавлявате децата с интересни истории.

3.Детско караоке: Ако децата са музикални , организирайте караоке парти, където децата могат да изпяват своите любими песни.

4.Творческа работилница: Предложете различни творчески дейности като рисуване, оформяне на фигури от моделираща глина или изработване на бижута.

5.Пикник в парка: Организирайте пикник в местен парк с игри като волейбол,футбол, фризби или забавни щафетни игри.

6. Магическо шоу: Наемете фокусник, който да изненада децата с вълшебни трикове и фокуси.

7 .Детска дискотека: Подгответе музикална система с любими детски песни и организирайте детска дискотека с танци и музикални игри.

8.Пъзел състезание: Подгответе няколко пъзела с различна сложност и организирайте състезание, където децата ще трябва да решат пъзелите в определено време.

9. Купони за забавления: Създайте “купони” за забавления като “право на избор на филм”, “право на печене на бисквити” или “право на допълнителен час игри”.

10. Парти в игрална зала: Организирайте парти в игрална зала или детски център, където децата могат да се забавляват с различни атракции като батути ,лабиринти и пързалки.

Тези идеи ще ви помогнат да създадете забавно и запомнящо се събитие за рождения ден на вашето дете! Ако имате нужда от професионална помощ , парти агенция Слон-Балон е винаги до вас!

Направи резервация

Име *
Населено място *
Дата
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *