Моята количка

БългарскиEnglish
featured-img-of-post-116239
6 стъпки за организиране на Мини Бал / завършване на детската градина/

Мини бал за завършване на детската градина !
И колкото и да не ви се вярва идва момента ,когато виждаш детето си на прага на училище ! Нека този момент бъде радост за всяко дете . За да улесним този напрегнат за родителите момент ,в които трябва да организирате първия ”бал” на детето си сме направили кратък списък с насоки от където да започнем …
1. Определете дата на тържеството и я съгласувайте с учителите ! – обикновенно учителите ,лелите и директора са поканени на това тържествено събитие ,така че датата трябва да се съгласува първо с тях !
2. Изберете час и място на тържеството ! – обикновенно събитието се организира края на месец май и началото на юни , когато вече е топло , но все пак е добре да потърсите място където ще можете да бъдете и на закрито ,ако времето ви изненада . Мястото трябва да има широко пространство за игра ,както и за настаняване на родителите.
3. Подгответе официална покана за учителите и директора .
4. Подгответе подаръци за учителите и лелите , в знак на благодарност за грижите през изминалите 4 години .
5. Наемете аниматор ,който да се погрижи за забавлението на децата след тържественото раздаване на дипломите . Нека празника им бъде изпълнен с емоции и забавления !
6. Поръчайте торта с която да се почерпят всички в края на празника !
Организацията на подобен тип събития не е лесно начинание ,особено когато трябва да се съгласува с всички родители ,но когато се доверите на професионалисти няма да ви очакват неприятни изненади !

Направи резервация

Име *
Населено място *
Дата
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *