Ние сме парти агенция Слон - Балон

Ние сме парти агенция
Слон - Балон

За нас всеки ден е празник, но рожденият ден на Вашето дете е веднъж годишно, затова се доверете на нашия професионализъм!

За нас

Парти агенция “Слон-Балон” създава и организира незабравими и уникални събития, 

които  радват и впечатляват нашите клиенти и техните гости. Ние се стремим да предложим иновативни и креативни решения за всяко събитие, независимо дали става въпрос за рожден ден, сватба, фирмено парти, или друг повод за празненство.

Ние вярваме, че внимателното планиране, детайлите и вниманието към клиента са от съществено значение, за да постигнем най-добрите резултати. 

Мисията ни е  е да направим всеки момент специален и да дадем на клиентите си повод да усетят радостта и вълнението на техните събития, без стрес и грижи.

Нашата история е свидетелство за нашата отдаденост на разпространението на радост. Преди десетилетие предприехме това вълшебно пътешествие и от тогава преживяваме 

огромен растеж. Това, което започна като малка фирма , се превърна в процъфтяващ бизнес, който сега работи в три различни града. С три физически магазина, работещи едновременно, ние разширихме обхвата си, за да донесем щастие на още повече семейства. През последните 12 години имахме честта да правим децата щастливи, парти след парти.

 

Когато работата е удоволствие, всеки ден е празник !

0 +
Години опит
0 +
Партита
0 +
Детски усмивки
0 +
Човека екип
0 +
Надути балона

Направи резервация

Име *
Населено място *
Дата
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *